03 808 18 63

Scheidingswanden

Met een scheidingswand kunt u een praktische en welkome afscheiding creëren in een kantoor, gang of kamer. De scheidingswand is een praktisch element om de ruimte naar wens in te delen en privacy te creëren. Door de vele toepassingen en verschillende ontwerpen is het ook een decoratieve scheidingswand.

Gebruik hier de configurator om uw scheidingswand op maat samen te stellen. Als enkel paneel of in een combinatie van meerdere panelen, met een vaste basis of verrijdbaar op wielen, met een vilten oppervlak en/of als whiteboard, met verschillende framevarianten en afmetingen.

Scheidingswanden met Whiteboard Pro geëmailleerd stalen magnetische oppervlakken en een blank aluminium frame hebben wij als standaard product op voorraad, en kunnen wij direct verzenden. U kunt ook kiezen voor één of meerdere prikbord oppervlakken en andere kleuren frame. Dan wordt uw scheidingswand speciaal voor u geproduceerd.

Afmetingen Scheidingswand Panelen

Afmetingen

We bieden drie paneelformaten: 120x150 cm, 120x180 cm en 120x200 cm. Welke hoogte voor u het beste is, hangt af van het beoogde gebruik. Een hoge scheidingswand is geschikt voor het inrichten van privé nissen, terwijl u voor puur decoratieve doeleinden kunt kiezen voor een lagere versie.


Opstelling

We laten u hier slechts een paar van de vele plaatsingsmogelijkheden zien, maar in principe kunt u de scheidingswand eindeloos uitbreiden en combineren. Dankzij het slimme basissysteem kan de scheidingswand op verschillende manieren worden gebruikt.

Opstelmogelijkheden Scheidingswanden

Vilt en/of Whiteboard

U kunt de oppervlakken aan beide zijden naar wens verdelen in vilt en/of whiteboard. Vilt van topkwaliteit, zoals u gewend bent van onze prikborden. Hiermee creëert u een prikbordzijde zoals op ons Prikbord Pro Vilt.

Viltkleuren

Of kies voor een magnetisch geëmailleerd whiteboardoppervlak. We gebruiken alleen email van de hoogste kwaliteit, net als op de whiteboards uit de Pro-serie, op uw scheidingswand!


Vaste of Mobiele voetplaten

Geeft u de voorkeur aan vaste voetplaten of mobiele voetplaten uitgerust met vier versterkte wielen? De mobiele scheidingswand kan gemakkelijk worden verplaatst en is zelfs bestand tegen de meest intensieve omstandigheden zonder problemen.

Mobiele voetplaten

Framekleuren

Profiel

Kies uit een zwart, wit of grijs aluminium profiel met bijpassende hoekstukken voor subtiele en mooie designaccenten. Met zoveel opties om uit te kiezen, vindt u altijd de juiste wand! Stel uw scheidingswand samen met de SAM Creative configurator!


Snel en gratis geleverd uit voorraad

Topkwaliteit producten van sam creative

Daarom koopt u direct van de producent