03 808 18 63

Prikbord bedrukt

Absoluut uniek: bedrukte prikborden We kunnen bijna alles bedrukken op onze prikborden. We maken gebruik van een prikbordmateriaal waarop een heldere en levendige kleurbedrukking mogelijk is en die alsnog gebruikt kan worden als prikbord! Op maat bedrukte prikborden fabriceren we al voor u vanaf één exemplaar.


1 Kies uw ontwerp
Bijna alles kan bedrukt worden op uw prikbord:
  • Logo van uw organisatie
  • Planschema's
  • Grafieken/resultaatplanningen
  • Sportvelden
  • Score-/moodboards
Lever ons uw ontwerp aan, en wij verzorgen de rest. Bezit u zelf niet de vaardigheden om een digitaal ontwerp op te maken voor uw prikbord? Geen enkel punt. Ons designteam verzorgt het ontwerp kosteloos voor u. Stuur ons uw ideeën door en we maken dit volledig voor u op! Er heeft nog nooit een bord onze productiefaciliteit verlaten wat niet naar wens was.


2 Kies uw formaat Een bedrukking kunnen we verzorgen op ieder formaat prikbord tot 90x120 cm. Álle formaten daar tussenin zijn mogelijk! Van praktische mobiele kleine prikborden tot mededelingenborden voor in een hal of gang.
Whiteboards printed
3 Kies uw afwerking Ook op het gebied van afwerking bieden we u meerdere opties. Één voor iedere toepassing of smaak.

Zonder profiel Dit is een ideale afwerkingsmethode voor inbouw of voor interieur-/meubelbouw. Onze panelen zijn uitermate geschikt voor inbouw en van duurzame kwaliteit. Neemt u contact op met onze verkoopafdeling voor de specificaties van onze panelen.

Aluminum profiles Aluminum profiles
Standaard aluminium profiel met grijze en zwarte hoekstukken.
Afgewerkt met aluminium profiel De meest voorkomende manier van afwerken. Stijlvol, duurzaam en praktisch. Onze standaard afwerking is grijs aluminium met grijze hoekstukken zoals gebruikt op onze Pinboard Classic, Pro & Bulletin Series. Dit profiel en deze hoekstukken bieden we daarnaast nog in een aantal andere kleuren aan, zodat u naar wens kunt combineren.

Aluminum profiles Aluminum profiles
Antraciet en wit aluminium profielen, met corresponderende hoekstukken.
Afgewerkt met houtlook profiel Wanneer u een meer natuurlijke of klassieke uitstraling wenst, kunt u kiezen voor onze houtlook profielen. Deze bieden we aan in 4 tinten: twee met natuurlijke berk of kersen afwerking en een zwarte en witte variant.

Wooden profiles Wooden profiles
Houtlook profielen met een berk- en kersenuitstraling.

Wooden profiles Wooden profiles
Houtlook profielen in het wit of zwart.

Snel en gratis geleverd uit voorraad

Topkwaliteit producten van sam creative

Daarom koopt u direct van de producent